Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΜΟΝΟ 9€ ΤΟ ΜΗΝΑ*
diabazw@diabazoume.gr

H τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ 23% και αναφέρεται σε πληρωμή τοις μετρητοίς για 12μηνο συμβόλαιο
Οι ιδρυτές αυτού του site είμαστε πολλοί - εραστές του βιβλίου όλοι. Κοινό μας χαρακτηριστικό; Οι τοίχοι των σπιτιών μας δεν φαίνονται από τα βιβλία - ούτε τα τραπέζια για να είμαστε ειλικρινείς. Ίσως τώρα με τα e-books ανακαλύψουμε (όχι εμείς, τα εγγόνια μας που ενδεχομένως θα πουλήσουν τα βιβλία που θα τους κληροδοτήσουμε σε κάποιον παλαιοπώλη ή για ανακύκλωση) ότι στην πραγματικότητα το σπίτι μας ήταν 100 τετραγωνικά και όχι 40!

Θελήσαμε να ξεκινήσουμε μια λέσχη ανάγνωσης, όπως είχαν οι γονείς μας, αλλά στις μέρες μας αυτό δεν είναι πρακτικό παρά μόνο αν γίνει στο διαδίκτυο (όπως και έγινε). Έτσι, αντί να μαζευόμαστε όλοι μαζί σε κάποιο σπίτι, μαζευόμαστε εδώ, στο σπίτι όλων μας και διαβάζουμε τη γνώμη των άλλων, λέμε και τη δική μας.

Προσπαθούμε να μην ανεβάζουμε δελτία τύπου. Αν κάποιος έχει ενθουσιαστεί με ένα βιβλίο δεν του το απαγορεύουμε φυσικά, αλλά προσπαθούμε να κρατήσουμε την κουτοπονηριά του στυλ (ας γράψω κάτι καλό για να πουλήσω) μακριά από το www.diabazoume.gr.

Αν θέλετε να διαφημιστείτε το diabazoume.gr συμμετέχει στο διαφημιστικό πρόγραμμα του ClickGR όπου μπορείτε να προβάλετε διαφημίσεις εικόνας δωρεάν (πληρώνετε μόνο τα κλικ) σε όλα τα παρακάτω sites:

1.www.xpert.gr 2.www.diabazoume.gr 3.www.tsoukali.gr 4.www.cooks.gr 5.www.chocosplash.gr 6.www.xtra.gr 7.www.klitia.gr 8.www.oxigono.gr 9.www.psixi.gr 10. www.alfavita.gr 11. www.dekatria.gr

Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης πριν στείλετε μία κριτική βιβλίου.

Ευχαριστούμε όλους και όλες εσάς που μοιράζεστε μαζί μας τη γνώμη σας.